Snart tid for SIBMAS-konferanse!

Hei! Håper alle har en fin vår så langt. Vi har fått noen nye medlemmer i det siste, velkommen til dere!

Til uken er det klart for SIBMAS-konferanse i København, og jeg håper å se flere av dere der. Jeg var så heldig og fikk stipend av Norsk Arkivråd til å reise, ellers ville jeg ikke hatt mulighet. Krysser fingrene for vakkert vårvær og noen lærerike og morsomme dager i dejlige Danmark!

Ellers på Riksteatret er dagene preget av vårt opphold i midlertidige lokaler mens bygget vårt er under ombygging, og omlegging av IT-plattform til skybaserte Office 365 og Sharepoint. Vi har også sendt fra oss en del av vårt historiske arkiv til Stiftelsen Asta, som skal klargjøre det for avlevering til Riksarkivet. Det skjer altså en del om dagen, og jeg skulle gjerne ha klonet meg selv for å slippe å føle at jeg løper etter min egen hale hele tiden. Men snart er det sommerferie!

Er det noen av dere som har erfaring med Sharepoint og dokumentfangst derfra? Kanskje dere har integrasjon mot fagsystemer? Jeg er veldig interessert i å høre om dette i tilfelle.

Hilsen Hege

P.S. Would you rather read blog posts in English? Give us a shout!

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of NCTD - Nordisk Center for Teaterdokumentation to add comments!

Join NCTD - Nordisk Center for Teaterdokumentation